Товар зі складу

"Ми постійно шукаємо нові рішення, інвестуємо в розвиток нашої продукції і нашої компанії, впроваджені системи обслуговування Клієнтів і прийнята політика якості є запорукою надійного виконання контрактів і постійного збагачення пропозиції інноваційною продукцією. Ми працюємо з ретельно відібраними постачальниками і дбаємо про партнерські відносини з ними. Ми дбаємо про те, щоб товар був доступний безпосередньо з нашого складу." Ярослав Осінський - Партнер - Директор відділу РозвиткуJarosław Osiński

 

"Компанії, які ростуть завдяки розвитку та вдосконаленню, не помруть."  Генрі ФордПід час пандемії чи іншого стихійного лиха кожен з’ясував, наскільки вразливими є ланцюги поставок. Ланцюг поставок охоплює планування, виконання та контроль усіх видів діяльності, пов’язаних з потоком матеріалів та інформації, від закупівлі сировини, через низку процесів обробки, до кінцевої доставки продукту Клієнту. Досить однієї слабшої ланки, щоб весь ланцюг був розірваний з дуже дорогими наслідками. У нашій Компанії ми дбаємо про дуже важливі і тому дуже чутливі до зовнішніх факторів ланки ланцюга поставок - логістику. Завдяки нашій логістичній стратегії ми гарантуємо, що наша продукція буде доступна безпосередньо з нашого складу. Наша політика виявилася успішною в березні 2011 року, коли на східне узбережжя Японії обрушилося потужне цунамі, яке порушило ланцюжок постачання електронних компонентів (мікропроцесорів), і зараз, коли від грудня 2019 року світ перебуває в нерівній боротьбі з пандемією COVID-19.

Нашою конкурентною перевагою є турбота про заповнений склад і, таким чином, терміни виконання замовлень, що знаходяться поза конкуренцією.