Зустрічайте нас

HF INVERTER Polska була заснована у вересні 2008 року чотирма друзями. Лукаш, Ярек, Збишек і Маріуш - незважаючи на відмінності, їх об'єднувала пристрасть до промислової автоматизації і спільна мета, яка полягала в тому, щоб створити компанію, відкриту для людей і їх технічних і технологічних потреб. "Щоб ти жив в цікаві часи і щоб вів тоді бізнес" - ця розширена приказка (на жаль, не з китайського вчення Конфуція) ідеально вписується в 2008 рік. Цього року відбулося багато подій. Варшава отримала першу лінію метро (після 25 років будівництва) і втратила культовий Стадіон X-ліття - в цьому місці повинен був бути побудований сучасний Національний стадіон для потреб Євро-2012. З іншого боку, в світі після банкрутства Lehman Brotehrs розгорталася глобальна криза на фінансових ринках, нафта коштувала нижче 40 доларів, а 44 президентом Сполучених Штатів Америки був обраний Барак Обама. У такому середовищі була створена наша компанія і з самого початку їй доводилося відповідати на багато викликів. Завдяки цьому ми навчилися вести бізнес, а наші Клієнти дізналися, що можуть розраховувати на нас у важкі часи. 

"Навіть найдовша подорож починається з першого кроку (Конфуцій), ми зробили цей крок у 2008 році, і наша подорож триває... Відкриття бізнесу є захоплюючим і змінює життя. Воно сповнене викликів, загроз і важкої роботи. Тоді і зараз ми готові взяти на себе відповідальність, тому що ми сповнені пристрасті і відданості. Наша компанія складається з команди чудових людей, які займаються технічним консалтингом, підбором обладнання та наданням послуг, які відповідають індивідуальним вимогам наших Клієнтів." Маріуш Сновацький – ПартнерMariusz Snowacki

 

Наші Підрядники є найкращою візиткою і в той же час гарантією найвищої якості нашої продукції та послуг. Гроно наших клієнтів постійно збільшується, що нас дуже радує. Серед них є компанії, які, як і ми, почали свою діяльність у 2008 році і постійно йдуть разом з нами тим же шляхом розвитку.

"Ми ставимося до кожної потреби наших клієнтів як до унікального виклику, з яким ми справляємося завдяки нашій креативності, ефективності дій та широкій пропозиції. Прозорі правила співпраці, своєчасне та надійне виконання договорів, індивідуальне обслуговування та партнерські контакти, що забезпечують найвищий рівень задоволеності та лояльності наших Клієнтів. Це ми, і так ми працюємо з самого початку!" Лукаш Бубілек - Партнер - Комерційний ДиректорŁukasz Bubiłek

 

Наша компанія була заснована технічними ентузіастами, які мають не тільки технічну освіту, але, перш за все, різноманітний професійний досвід. Серед них колишній співробітник конструкторського бюро - конструктор промислових насосів (Маріуш), інженер з автоматизації установок HVAC i C.O. (Ярек), інженер-електрик в енергетичній сфері та сфері промислової автоматизації (Збишек) і інженер-мехатронік (Лукаш). Працівники Компанії також можуть похвалитися як спеціалізованою освітою, так і високими професійними компетенціями. Така суміш досвіду є свідченням нашої технічної автентичності, яку так цінують Клієнти Компанії.

"Ми технічно автентичні, коли починаємо займатися завданням, покладеним на нас, ми виконуємо його з повною відданістю і пристрастю. Клієнт може розраховувати на нашу повну технічну підтримку. Продукція та послуги, які ми пропонуємо, відповідають міжнародним стандартам якості, нормам та директивам з урахуванням індивідуальних потреб наших Клієнтів та вимог ринку приводів, що динамічно розвивається, промислової автоматики та мехатроніки." Збігнєв Кіліховський - Партнер - Технічний ДиректорZbigniew Kilichowski

 

На наш бізнес можна подивитися як на розмову з ринком. Іноді ми пропонуємо нове рішення, іноді саме ринок шукає рішення. З самого початку ми спеціалізуємося на галузях, які вимагають продуктів з урахуванням їхніх потреб, і це одна з наших численних конкурентних переваг. Ми бачимо, що сучасний світ ставить фундаментальний виклик для подолання обмежень. У нас є знання та продукти, які роблять реалізацію інноваційних технічних та бізнес-ідей доступною.

"Ми постійно шукаємо нові рішення, інвестуємо в розвиток нашої продукції і нашої компанії, впроваджені системи обслуговування клієнтів і прийнята політика якості є запорукою надійного виконання контрактів і постійного збагачення пропозиції інноваційною продукцією. Ми сміливо змінюємо нашу компанію, щоб відповідати потребам ринку і нашим Клієнтам. Ми знаємо, що наша робота безпосередньо пов'язана зі сприйняттям нашої пропозиції та задоволенням від наших послуг." Ярослав Осінський - Партнер - Директор відділу РозвиткуJarosław Osiński

 

Чи використання сучасних технологій приводу має бути завжди настільки дорогим і складним?
Ні, тому що наша компанія пропонує продукцію за доступною ціною і її реалізація для промислових застосувань не складна. Крім того, ми завжди поруч, щоб допомогти з підбором і введенням в експлуатацію наших приводів.

Чому післяпродажна підтримка може бути важливою для мене?
У кожного є індивідуальні потреби, які можуть відрізнятися залежно від галузі, в якій він працює. Іноді виникає необхідність професійної підтримки при запуску промислового застосування, іноді потрібен терміновий контакт зі службою обслуговування. Клієнти цінують нашу широку післяпродажну підтримку, від організації логістики доставки замовленого продукту, через технічну підтримку до широких сервісних послуг. Ми присутні протягом усього життєвого циклу нашого продукту, і це наша наступна конкурентна перевага.

Навіщо мені потрібна ваша послуга, якщо у мене є гарантія?
Поломки трапляються і у найкращих. Діяльність в рамках обслуговування може бути різною в залежності від специфіки роботи пристроїв. Однак повинна принести один ефект - продовжити термін служби пристроїв, підтримувати їх в робочому стані або також швидко реагувати на поломки. Для наших клієнтів важливе значення має гарантійне та післягарантійне обслуговування.

Запрошуємо до співпраці! Віримо, що вона принесе взаємну вигоду. Мало про нас знаєте? - запрошуємо Вас дізнатися про історію нашої Компанії!

loading...
Почніть
2008
2010
2012
2013
2015
2016
2018
2022

1 вересня 2008 року засновано підприємство HF INVERTER Polska Sp.C. Засновниками компанії є четверо друзів, яких об’єднала пристрасть і спільна мета – створити компанію, відкриту для людей та їхніх технічних потреб. Засновники Компанії на фото - дивлячись зліва: Лукаш Бубілек, Маріуш Сновацький, Збігнєв Кіліховський та Ярослав Осінський.

Початки нашої підприємницької діяльності, як і в більшості польських компаній з польським капіталом, були непростими. Ми почали з офісу площею менше 40 м2 і товарного складу площею 100 м2. У перший рік роботи ми зосередилися тільки на обслуговуванні однієї галузі - галузі HVAC. Спочатку нам довіряли десять Клієнтів, а з кожним місяцем нашої діяльності до сім’ї Клієнтів приєднувалися інші компанії – часто ті, які теж робили перші кроки в бізнесі. Взаємна довіра, яка була побудована на той час, дає плоди співпраці і донині.

Перші два роки нашої діяльності відзначилися динамічним розвитком Компанії. Наші ряди поповнили дев’ять працівників і ми переїхали до складсько-офісних цехів на вулиці Польна, 115 у Торуні. Складські та офісні площі зросли втричі, а кількість обслуговуваних Клієнтів у 2010 році перевищила п’ятсот – для нас неймовірна кількість! Дякуємо за те, що настільки сильно довіряєте нам!

З початку нашої діяльності ми послідовно представляли нові продукти на польському ринку. Часто це була наша відповідь на потреби наших Клієнтів (наприклад, перетворювачі частоти в корпусі IP55/IP66), а іноді ми ризикували, входячи в раніше невивчені області, запроваджуючи нову конструкцію редуктора — гіпоїдні редуктори. Наші зусилля та наполегливість у впровадженні нових продуктів були помічені видавництвами та галузевими організаціями, які у 2021-2014 роках нагороджували цю продукцію премією "Продукт року".

.

Ми вже змогли відсвяткувати п'яту річницю діяльності компанії в новій штаб-квартирі, розташованій за адресою вулиця Марії Склодовської-Кюрі, 101Е в Торуні. Загальна площа це вже 1000м2! До лав нашого колективу приєдналося ще 3 особи – всього в Компанії працює 16 осіб.

4 та 5 вересня 2015 року ми організували Seminarium Green Economy™ в штаб-квартирі™ нашої компанії. У першій частині взяли участь 65 осіб з 43 компаній. Зустріч була розділена на дві незалежні дискусійні панелі – одноденну інженерну панель та дводенну панель майстер-класів. У 2015 році ми вирішили створити власний проект Green Economy™. Основною ціллю цього проекту є просування знань у сфері оптимального підбору приводів для потреб клієнтів та постійне розширення власної пропозиції енергоефективними приводами. Цільовою групою для цього проекту є інвестори, дизайнери та конструктори, служби з технічного обслуговування та широка група користувачів приводів. Реалізація цього амбітного проекту проходить на постійній основі, розширюючи цільову групу також на студентів технікумів та студентів. Щорічні зустрічі в рамках цього проекту були перервані епідемією COVID-19, як тільки вона пройде, ми повернемося з нашим проектом. 

Скорочення термінів доставки, можливість модифікації та адаптації передачі до індивідуальних вимог клієнтів та більш широкої технічної та сервісної підтримки. Це ті цілі, яких наша компанія досягла, запустивши в березні 2016 року цех збору редукторів та мотор-редукторів. На основі оригінальних деталей, виготовлених у Польщі та країнах Європейського Союзу, з дотриманням міжнародних стандартів якості, норм і директив, компанія збирає редуктори та мотор-редуктори з сімейств ALU-G Motion та IRON-G Motion.

Ми відсвяткували 10-ту річницю існування Компанії у дуже гарному настрої! Нам вже довіряють понад 1000 Клієнтів, у нас є бізнес-партнери на зовнішніх ринках - в Швеції та Україні. Всього в компанії вже працює 21 людина! Ми впровадили нові продукти (наприклад, частотні інвертори EM-30), а існуючі були модернізовані. 

У 2022 році ми починаємо реалізацію інвестицій, пов'язаних з будівництвом власної штаб-квартири. Сучасний офісно-складський комплекс з корисною площею 2400 м2 буде побудований в Інвестиційно-Логістичній Зоні Торунь-Схід. Компанія матиме в своєму розпорядженні склади з високими стелажами (>6м) площею 1200 м2, цех збору і площі обслуговування 400 м2, а також двоповерхову офісну будівлю загальною площею 800 м2.